maandag 16 januari 2012

postheadericon Nieuw Wet 'n Wild palette - Sweet As Candy

Wet 'n Wild palettes vind ik echt prachtig om te zien. De mooie, goed gepigmenteerde kleuren, die wij helaas via het internet moeten bestellen, want mochten ze net als in Amerika, gewoon in de winkels liggen, dan had ik denk ik alle mogelijke palettes in mijn bezit. Ik ben echt enorm tevreden over mijn eerste palette. Dit palette Sweet As Candy had ik besteld, omdat ik de combinatie van de drie kleuren op het oog al erg mooi vond. Ik hoopte dat deze hoge verwachtig, die ik ook mede door het eerste palette al had gekregen, ook wordt waargemaakt door dit palette.

Een mooie lichte highlighter, de mooie roze kleur en de perfecte crease kleur, die had ik al een langere tijd om het oog. Toevallig kwam dit palette opeens weer tevoorschijn bij een verkopen op E-bay. Ik snuffel namelijk wat uren af tussen al het geweld van alle spullen op E-bay.

De highlighter vind voor een highlighter erg goed gepigmenteerd op mijn arm. De bruine kleur voor in de crease is niet echt een vernieuwende kleur, maar voor mij is het echt een perfecte bruine crease kleur, vooral in combinatie met de roze kleur en de highlighter. Ik vind de combinatie van de drie kleuren in dit palette erg geschikt voor een dagelijkse ooglook.

Ik heb de laatste tijd namelijk erg last van wat allergieen, die met name ook op mijn ogen slaan. Ik probeer mijn ogen even wat te ontzien, dus de ooglook houden jullie nog van mij tegoed.

Ik kocht dit palette op E-bay voor ongeveer 5€ inclusief met het verzenden. Ik kocht het palette bij deze verkoper.

Zouden jullie het leuk vinden als ik af en toe een update maak met producten die ik via E-bay heb gekocht?

21 comments:

Paola zei

Hij is zo mooi! Echt jammer dat ze in Nederland niet in de winkels te koop zijn.. 

Chantal zei

Ik ben heel benieuwd naar een look met dit mooie paletje! :-)

Monique zei

Prachtige kleuren! ben benieuwd naar je look.. en sterkte met die allergieën..

Sandra zei

yes ik ben ook gek van WnW palettes, heb er nu 3. Ik vind deze supermooi!!
Mijn laatste WnW aankoop is Walking on Egshells, ook al zo prachtig.

Tedje zei

heel mooi!!

Nicole zei

heel mooi palette!

Josephine zei

Wat een pigment, ik vind de eyelid kleur heel mooi!

Pippi zei

Ik ben erg benieuwd naar de look die je hiermee gaat maken. Heb al erg veel goede dingen over Wet 'n Wild palettes gehoord. Vraag me nu af of ik naar eBay moet gaan:)

Danielle30 zei

Wet 'n wild lijkt me een erg leuk merk. Heb er niks van maar vooal de trio's met oogschaduws spreken me aan! Mooi palette, al is de bruine kleur inderdaad niet zo vernieuwend. Een setje wat je bij elkaar kan combineren voor een dagelijkse look is gewoon erg handig!

Carola zei

Ik heb ook twee wet n wild palettes, maar heb ze eerlijk gezegd nog nooit gebruikt. 

Mariette zei

Wauw wat mooi zeg!

Liefs, Mariette

Cindy zei

Mooi palette zeg! Vooral die bovenste 2 kleuren vind ik erg mooi!

Roos zei

Normaal ben ik niet echt van de roze oogschaduw, maar in dit palette vind ik het wel een hele mooie combinatie. Ik heb eigenlijk nog nooit iets van Wet n Wild gehad, maar dat wil ik zeker weten wel eens kopen, ik hoor er zulke goede verhalen over. 

Charile zei

wauw, mooi!

Danice zei

ziet er erg mooi uit :)

PinkFairy zei

pretty ^^ ben fan van wet 'n wild, super goede pigmentatie.

Juudith zei

Wauwhh mooie kleurtjess!!

Naomi van der Let zei

Gekkie, je kan die dingen nu ook aan mij vragen :) Geen probleem! En waarschijnlijk is het voor mij goedkoper :) 

Roxanne zei

Pretty! EOTD?

Lonneke zei

Wauw prachtig!

Kelly zei

Komt er zeker een keer aan!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights