zaterdag 7 januari 2012

postheadericon Maak kennis met de producten van Isabelle +

Maak kennis met de nieuwe, natuurlijke gezichtsverzorgingslijn van Isabelleplus. De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne vrouw die er goed uit wil zien. Holland Pharma wil de consument graag meer keus bieden in kwalitatief hoogstaande, natuurlijke verzorgingsproducten. Alle verzorgingsproducten uit deze natuurlijke cosmeticalijn zijn dierproefvrij en vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Isabelle+ verzorgt, beschermt en hydrateert de huid: het maximale effect dat úw huid verdient.

Steeds meer mensen willen graag natuurlijke cosmetica gebruiken, het gebruik van groene cosmetica is een trend! Isabelle+ heeft respect voor de natuur en daarom hebben wij het beste uit de natuur samengebracht in deze zeer complete, natuurlijke cosmeticalijn. Onze cosmetica bestaat uit natuurlijke ingrediënten, heilzame planten, kruiden en bloemen. Isabelle+ natuurlijke cosmetica voor het herstel, de reiniging en dagelijkse verzorging van de huid.


Ik ga deze producten de komende weken voor jullie testen en jullie kunnen af en toe een review verwachten, van één of meerdere producten van Isabelle +

Heeft iemand anders ervaring met de producten van Isabelle +?

10 comments:

Chantal zei

Ik heb zelf geen ervaring met Isabelle+, had er ook nog niet eerder van gehoord. Ben er echt heel nieusgierig naar, vooral omdat deze producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten.

Paola zei

Ik kende dit merk nog niet, maar de producten lijken me wel erg fijn! Ik ben benieuwd naar de reviews!

Danice zei

Ben benieuwd, ik ken het merk nog niet!

Yara zei

Kende het merk nog niet, dus ik ben erg benieuwd!

beautyforgirls zei

Ik kende het merk niet dus ik ben wel heel erg benieuwd hoe alles bevalt.
Liefs, xxx

Vintagirie zei

Ik kende het nog niet, dus geen ervaring mee,

Kim zei

Ik heb er nog nooit van gehoord, ben erg benieuwd naar het vervolg artikel hierop.

Mariete Wijnstra zei

Nog nooit van gehoord maar ben benieuwd naar je review!!

Liefs, Matiette

LindaB zei

Dit lijkt mij een fijn merk, ben erg benieuwd naar je review!

Miranda zei

Ik ken het merk niet. Ik ben erg benieuwd naar je review!:D

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights