zaterdag 21 januari 2012

postheadericon The Green Lights ooglook

Al eerder liet ik wat producten zien die bij de TBS sale heb gekocht. Ik vroeg jullie wat jullie graag zouden willen zien en veel van jullie lieten doorschemeren dat jullie wel een ooglook wilden zien van het palette: Green Lights(22). Ik heb mijn best gedaan om een look met het palette. Ik wilde graag weer wat andere kleuren in mijn stash hebben dan mijn natuurlijke en aardetinten waar ik gek op ben. Ik wilde wat meer kleur in mijn stash en ik besloot een gokje te wagen met groene, koele oogschaduwtinten. Kijken jullie snel meer naar mijn look?

De prachtige swatches van The green lights. Ik vind de structuur van de Shimmer Cubes echt heel prettig. De oogschaduws voelen zacht aan, maar brokkelen niet. De pigmentatie is top en de oogschaduws blenden ook gemakkelijk.
De kleuren pure turquoise, mint green, silver grey en forest green.




Ik moet eerlijk bekennen dat ik even moest wennen aan deze oogschaduwkleuren. Ik vind de kleuren wel goed uitkomen bij mijn lichte huid-haar en ogen. Ik heb een look gemaakt met  alle vier de kleuren uit het palette. Ik ben erg tevreden over de Shimmer Cubes van TBS en er komen vast nog wel wat meer Shimmer Cubes in mijn stash.

De prijs van de Shimmer Cubes zijn 22€. Dat komt neer op 5,50€ per oogschaduw, wat ik zelf nog zeer budget vind. Je bent alleen gelijk 22€ kwijt en kan begrijpen dat het voor veel van jullie dan niet meer zo budget is. TBS heeft regelmatig leuke aanbiedingen, zowel in de winkel als op de webshop, dus als jullie dat goed in de gaten houden, dan kan je net als ik de Shimmer cubes voor een leuk prijsje scoren. Ik heb uit eindelijk voor de Shimmer Cubes nu 18€ betaald.

Wat vinden jullie van de Shimmer Cubes? Hebben jullie ervaring met de make-up van The Body Shop?

17 comments:

Kelly zei

Zijn er meerdere mensen die problemen hebben met comments achterlaten? Laat het mij weten via FB/twitter/mail! Dank jullie wel!

Chantal zei

Wauw, ik vind de look errug mooi geworden! Knap gedaan!

Nyria zei

Wat een mooie look.
Liefs, xxx

Paola zei

Wauw wat een prachtige look en wat zijn de shimmer cubes goed gepigmenteerd!

tamara zei

Wauw gave look! Staat echt mooi bij je ogen

Nicole zei

hele mooie look! vind de kleuren je echt heel mooi staan :)

Beachgirls1802 zei

Wat een mooie look! Ik heb nog nooit make-up van TBS gekocht.

BeautyNL zei

Deze kleuren passen echt heel mooi bij je! De twee bovenste zijn voor mij helaas te koel, de twee onderste vind ik heel erg mooi (en beter bij mij passen)!

Femke Vrieswijk zei

erg mooie look :D

Carlien zei

Ik zou zelf niet zo snel voor deze kleuren kiezen, maar ik vind het resultaat erg mooi!

Anne zei

Super mooie kleuren, ze passen heel goed bij je gezicht!

Berrie zei

Wauw ziet er mooi uit, ik wil ook echt nog een keer make-up van de bodyshop!
xx

Lonneke zei

Wauw ! Super mooi<3

Miranda zei

Wat een mooie look!

Elana Meijer zei

Ziet er supermooi uit!
Leuke blog ook, ik ga je meteen even volgen :)
liefs
xx

Mariette zei

Prachtige kleuren!

Liefs, Mariette

Roxanne zei

pretty! De 2 donkere kleuren zijn erg mooi :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights