zondag 11 december 2011

postheadericon Persoonlijke update: In de lappenmand

Jullie hebben het wel gemerkt, normaal post ik één of twee keer per dag, maar nu al een paar dagen onregelmatig, of zelfs niet. De mensen die mij via Twitter en Facebook volgen weten al dat echt niet goed met mij gaat. 

Helaas ben ik al meer dan vier weken echt aan het kwakkelen met mijn gezondheid. Daarvoor was ik al steeds snotverkouden, maar voor de rest voelde ik mij toen wel aardig. Nu ongeveer 3 weken geleden ben ik bij de dokter geweest en toen werd er vastgesteld dat ik een zware luchtweginfectie/ontsteking in mijn longen had. Ik had toen een zware antibiotica-kuur gekregen en langzaam knapte ik weer een beetje op. Ik ben toen vijf dagen thuis gebleven, maar gelukkig had ik alles van te voren al ingepland, waardoor jullie het niet zo hebben gemerkt. Ik bleef alleen erg vol zitten, maar wel wat minder benauwd. De week daarna kreeg ik steeds meer last van hoofdpijn, ik bleef maar hoesten en ook mijn holtes begonnen langzaamaan steeds voller te zitten. Woensdag avond kreeg ik steeds last van steken in mijn hoofd, maar ik dacht dat het wel weer zou overgaan. 

Donderdag ben ik daarom nog gewoon naar het werk gegaan, maar merkte ik toch dat ik mij nog steeds niet lekker voelde. Ik ben die avond vroeg naar bed gegaan, om te kijken of het daarmee al een stuk opknapte. Vrijdag heb ik maar de dokter gebeld, want het voelde gewoon niet goed. De holtes in mijn hoofd, vooral aan de rechterkant zaten echt potdicht, waardoor er ontstekingen zijn ontstaan. Volgens de dokter hielp antibiotica niet goed voor een ontsteking in je hoofd, vanwege de vernauwde en kleine bloedvaten in je hoofd. De antibiotica doet daar zijn werk niet goed, waardoor ik een neusspray heb gekregen, met een ontstekingsremmer erin. Zaterdagochtend ging het weer een stuk beter en ben ik ook weer wat dingen gaan doen. In de middag ging ik nog even op bed liggen en toen werd ik wakker met helse, ondraaglijke hoofdpijn, vooral aan de rechterkant van mijn gezicht/wang en kaken. Ik had gehoopt dat het vanzelf en met wat hulp van wat paracetamol over zou gaan, maar dat was niet het geval. Ik heb toen zelf de dokterspost gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was. De dokter wilde mij toch wel even graag onderzoeken. Ik ben naar de dokterspost gebracht, gelukkig was mijn vriend nog thuis. Ik kon bijna niet meer lopen en ik wist niet meer waar ik het moest zoeken van de pijn. De helse pijn kwam 'gelukkig' gewoon uit mijn holtes vandaan en niet bijvoorbeeld van een hersenvliesontsteking. De pijn was erg heftig, waardoor ik zware pijnstillers kreeg, om de pijn en ook de koorts (40.2) even te verminderen. De koorts zorgde voor nog extra druk op mijn hoofd, wat ook totaal niet goed is. Helaas duurde het wel een paar uur voordat deze pijnstillers begonnen de werken, waardoor ik daarna eindelijk in slaap kon vallen.

Ik hoop dat jullie het begrijpen, dat er misschien even voor een tijdje geen blogpost online staat, want omdat ik mij al niet lekker voelde lange tijd, heb ik niets meer ingepland. Ik had gedacht dat ik zaterdag even flink aan mijn blog kon werken, maar dat liep allemaal even anders. Ik mis het bloggen nu al en ik hoop dat ik snel weer, en nu echt voor 100% de oude ben. De winnaars van de winactie zal ik zo snel mogelijk random proberen te trekken. Ook zal ik proberen mijn header aan te passen, want deze is opeens vervormd en krijgt op één of andere manier niet meer zijn eigen vorm terug.

22 comments:

Paola zei

Tuurlijk begrijpen we dat! Je kunt er niks aan doen! Ziek maar lekker uit.. Beterschap

Femke zei

Ik Snap het helemaal, doe rustig aan en word snel weer beter!

Joyce zei

Heel veel beterschap lieve Kelly! Maak je vooral niet druk om je blog, maar zorg eerst dat je er zelf weer helemaal bovenop komt!

Mireille zei

Jeetje, wat heftig ineens zeg, je moet je tijd nemen om uit te zieken, ik denk dat iedereen dit wel snapt:) Heel veel beterschap!<3

Tessa zei

Beterschap meid!

beautyforgirls zei

Wat vervelend zeg, beterschap meid. Natuurlijk begrijpen we dat. Rust eerst maar eens lekker uit.
Liefs, xxx

Rieke zei

Wat vervelend! Beterschap!
Liefs, Rieke

Miranda zei

pff heftig zeg, doe het rustig aan meid!

Mariette zei

Ahh sterkte meis!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Beterschap! Ik wacht geduldig tot je weer beter bent:)

Eve zei

Ga eerst maar eens rustig beter worden, dan zien we wel weer verder. Take it easy en sterkte!!!

Chantal zei

Ik wist inderdaad via Twitter al dat je behoorlijk in de lappenmand zit en heb erg met je te doen. Hoop echt dat je je nu snel beter gaat en vooral blijft voelen! Beterschap en doe rustig aan!

Anoniem zei

Beterschap ♥
x

Sandra3619 zei

Heel veel beterschap!!!!

Danice zei

Beterschap!

Anoniem zei

Had het al eeb beetje gevolgd op twitter, wat ontzettend vervelend voor je! Wens je veel beterschap.
groetjes LindaB

Marijke zei

Beterschap meis!

Liesewiesje zei

Ahw, veel beterschap hé, rust maar lekker goed uit! :)

Liesbeth zei

Amai wat rot! Ik had al iets gelezen op twitter, maar wist niet dat je zo ziek was! Hopelijk voel je je snel beter en kan je vriend je 'n beetje verzorgen! Veel beterschap! Veel liefs, Liesbeth

Juudith zei

Doe lekker rustig aan en ziek goed uit!! beterschap meid!!

Kelly zei

Wat een onwijs lieve reacties, dat doet mij echt zo goed!

LottedeJ zei

Ahhh, wat rot voor je Kelly! Heel veel beterschap en sterkte toegewenst!

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights