vrijdag 2 december 2011

postheadericon Favorieten van de maand: November

Het is alweer de tweede van december. December is vaak heel erg koud, maar dat neem niet weg, dat het toch de meest gezellige maand van het jaar is. Ik vind de kerstsfeer vooral erg gezellig en dat wordt wel echt veroorzaakt door de vele lichtjes die de mensen in mijn dorp ophangen, dat is zo'n mooi gezicht. Er is met de dorpen, die naast mijn dorp Oostzaan liggen een wedstrijd georganiseerd wie het mooist hun tuin kan versieren. Er zitten daar beste huizen bij, compleet met oprijlaan erbij, die echt hun hele huis hebben versierd. Ik kom daardoor al vroeg in de kerstsfeer. Ik verdwaal nu al helemaal met mijn gedachten in december, maar we hebben eerst nog de favorieten van november. November was voor mij niet echt een maand met heel veel favorieten, maar ik heb toch een paar producten, die deze maand wel favoriet waren.
Allereerst hierboven is één van mijn favorieten aller tijden te zien. Het prachtige Naturel Eye palette van Too Faced. Alle kleuren zijn prachtig gepigmenteerd en ik creëer met dit palette mijn dagelijkse looks.

Ik heb ook twee favorieten mono oogschaduws deze maand. Ik heb beide producten vaak gebruikt en ook beide producten wel eens samen gebruikt in een look.

De prachtige oogschaduw, die wel iets weg heeft van de planeet Mars, is de Smoked Ruby van MAC. Smoked Ruby komt uit de Limited Edition Semi Precious en is dus niet meer verkrijgbaar. Of je moet goed zoeken op E-bay. De kleur past ideaal bij dit seizoen en ik vind hem nog steeds prachtig. 

De oogschaduw van Catrice, het ideaal nude kleurtje draagt de naam Oops.. Nude it again. Ik vind het een prachtige lichte kleur, die ik vaak gebruik als ik moet werken. Als ik moet werken heb ik namelijk geen tijd om een uitgebreide look te maken. Ik gebruik daarom vaak Oops.. Nude it again als een soort basiskleurtje voor onder mijn eye-liner. Ik heb namelijk het idee, dat mijn eyeliner dan net even wat beter blijft zitten.

De prachtige highlighter van de Vampire's Love collectie van Essence vind ik echt prachtig. Ik had nog maar één andere highlighter in mijn stash, dus het werd wel eens tijd dat ik er nog één aan mijn stash zou toevoegen. Deze highlighter is echt prachtig, met wat lichte glitters er in. Deze highlighter blijft voorlopig denk ik nog wel echt een favoriet van mij!
Handcrème, een product waar wij niet zonder kunnen tijdens de koude herfst-wintermaanden. Deze handcrème zit standaard in mijn tas. Ik krijg ook vaak droge handen als ik aan het werk ben, dus dan smeer ik het tijdens het werk vaak even in met deze crème, erg fijn product!
Twee prachtige, nieuwe nagellakken die ik aan mijn stash heb kunnen toevoegen. Ik heb een aantal dagen geleden, meerdere lakken binnen gekregen van China Glaze, Orly, O.P.I. en Color Club. Ik zal deze lakken even swatchen op een nagellakwiel, zodat jullie ze ook kunnen zien. Er zitten prachtige lakken tussen, maar deze twee zijn echt mijn favoriet.

China Glaze - Winterberry is echt voor mij het ideale kleurtje rood. Orly - Haileys Comet stond nog altijd op mijn wishlist en vaak heb ik er naast gegrepen, maar nu is die dan éindelijk van mij!

De kwast van de Hema, is een ware hype geworden, net als overigens de gehele feestcollectie van de Hema. Het is logisch dat deze kwast erg gewild is, want het is echt een hele fijn kwast. Ik gebruik deze kwast sinds ik hem heb iedere dag, zo fijn vind ik hem.

Wat waren jullie favorieten van de maand November? Hebben jullie ook wel eens een maand waarin je eigenlijk niet super veel producten erg vaak gebruikt hebt, maar regelmatig afwisselt qua producten?

15 comments:

Unknown zei

Leuk artikel! Die lak van de orly vind ik echt zo mooi!

Pippi zei

In november ben ik (bij tijdschriftenabonnementen gekregen) Dermalogica huidverzorging gaan gebruiken. Fantastisch spul!

Miranda zei

mooie favorieten, ik vind het too faced palette ook super!

femketje zei

mooie favorieten :D

Chantal zei

De kabuki kwast en Essence poeder zijn zeker fijn!

Jorna zei

Leuk artikel! Prachtige producten. :)

Nathalie zei

Leuke favorieten! Vooral de kabuki kwast! x

Nicole zei

hele leke favorieten!

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei

Mooie producten! Vooral die Mac oogschaduw springt in het oog, daar zou ik wel looks mee willen zien!

Anoniem zei

mooie favorieten! :D

Eve zei

Leuke favorieten, kan me er wel in vinden!

Sandra6719 zei

Leuke favorieten!

Ik heb het Too Faced palette ook, gebruik het samen met het naked eye palette dagelijks.

beautyforgirls zei

Die palette is echt prachtig.
Leuke favoriete.
Liefs, xxx

Cynthiiaa zei

De Too Faced palette is ook echt geweldig, de kleuren zijn gorgeous en de pigmenatie is amazing! De nagellak van Orly is echt prachtig!

Laura zei

Mooie lak van Orly en die Smoked Ruby eye shadow van MAC is echt prachtig! Ik hou zelf dan ook erg van baked eye shadows.


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights