donderdag 29 december 2011

postheadericon Diva of Geneva bestaat 1 jaar

Al heel wat jaren volg ik diverse grote beauty- en fashionblogs. Al eerder had ik een gedachten gehad om een blog te starten, maar doordat ik het erg druk had met mijn stage op dat moment, besloot ik het om het niet te doen. Daarnaast twijfelde ik ook heel erg over de technische kant van zaken. De layout en alle dingen die daarbij komen kijken, daar heb ik echt geen kaas van gegeten. Toen ik uiteindelijk de knoop had doorgehakt om wel een blog te beginnen, had ik als nog geen handig tijdstip uitgezocht, waardoor ik toch de eerste paar weken Diva of Geneva, erg moest wennen aan het plannen rondom mijn werk/school en stage. Ik besloot van mijn hobby, creatief bezig zijn in het algemeen, maar ook creatief bezig met voornamelijk nagellak en af en toe met wat makeup looks, met persoonlijke artikelen en met wat fashion, mijn plek op het web te starten. Diva of Geneva heeft een moeilijke tijd gehad, ook omdat ik er niet altijd alle energie en tijd in kon stoppen, wat ik wilde, maar ook omdat Diva of Geneva zijn eigen plaatsje moest veroveren binnen het grote web met beautyblogs.

De laatste paar maanden gaat het steeds beter, maar doordat ik een lange tijd ziek werd in november en december - toch wel mijn best gedaan om artikelen te plaatsen - maar ik heb het gevoel dat ik mijzelf niet voor een volle 100% kon geven voor mijn blog. Het werd ook zeker opgemerkt door mijn lezers en soms zelfs in mijn statistieken. Ik voel mij nu eindelijk weer eens echt goed en zit nu een stuk beter in mijn vel en ik beloof jullie dat ik vanaf nu ook weer beter voor Diva of Geneva zal zorgen, want dit blijft toch wel naast mijn vriend, mijn leukste bezigheid in mijn vrije tijd. Ik vind het heerlijk om voor jullie dingen te reviewen, het contact met de bloggers vind ik ook echt super. In een jaar tijd heb ik zoveel nieuwe, leuke mensen leren kennen en het liefst ontmoet ik jullie ook nog eens allemaal in het echt!

Ik ben jullie dankbaar, dat jullie iedere dag de moeite nemen om mijn artikel(en) te lezen en daar ook op te reageren. Ik weet dat niet iedereen reageert, maar veel mensen het wel allemaal lezen. Die ben ik daar dan ook echt hartstikke dankbaar voor. Later komt er nog een hele toffe winactie online, die hopelijk bij jullie in de smaak zal vallen!

34 comments:

Chantal zei

Waauw, een jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik hoop van harte dat je nog lang met je superleuke blog door zult gaan! Keep up the good work!

Paola zei

Gefeliciteerd!

Eve zei

Gefeliciteerd!! Wat gaat zo'n jaar snel he?

Mirjam zei

Super, gefeliciteerd! Jij ook bedankt voor je leuke blog!

Liesbeth zei

Proficiat! En fijn dat je eindelijk wat beter bent!

Charile zei

Wauw, gefeliciteerd!
xx

Stefanie zei

Gefeliciteerd, dat er nog veel mooie blogjaren mogen volgen! :)

Pippi zei

Gefeliciteerd, Kelly!
Ik volg je alweer een tijdje en ik vind je blog heel erg leuk. Blijf gezond en blijf je lezers verrassen.

Femke zei

Gefeliciteerd!Ik hoop dat je nog heel erg lang door gaat!

nickyboutique zei

Gefeliciteerd!

Kim zei

Gefeliciteerd! Wat gaat een jaar snel voorbij! Ga zo door!

beautyforgirls zei

Gefeliciteerd, het is goed om te horen dat je een stuk beter in je vel zit.
Liefs, xxx

tamara zei

gefeliciteerd

Sandra3619 zei

Gefeliciteeeeeerd!!! Een top prestatie hoor!

zei

Gefeliciteeerd! :D

Beachgirls1802 zei

Gefeliciteerd! Ga zo door

Leila Jane zei

Van harte gefeliciteerd!
X Leila in Wonderland

patricia jongboom zei

van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blog
ik vind het altijd te gek om alles te lezen bij je dus hou nog maar een jaar of 4 erbij vol

Juudith zei

Whoee super!! Leuk dat je al weer een jaar blogt!! Gefeliciteeeerd =D

Josephine zei

Gefeliciteerd met je blog Kelly! :D

Karen zei

Gefeliciteerd!
xx

femketje zei

super duper gefeliciteerd :D

Fashionisaparty.com (Suz) zei

ik wens je nog alle succes! bloggen is soms intensief, en je hebt het gevoel het nooit goed genoeg te doen, maar het moet vooral leuk blijven! zo'n cliché, maar uiteindelijk zal dát de kwaliteit ten goede komen!

Danice zei

Van harte met het eenjarige bestaan van je blog!

Mariete Wijnstra zei

Wauw, gefeliciteerd!!

Liefs, Mariette

Maud zei

Gefeliciteerd meid! Wat een mooie mijlpaal (: Ik hoop dat je nog lekker lang doorgaat met bloggen!

Nicole zei

gefeliciteerd!

PinkFairy zei

gefeliciteerd! wees niet teleurgesteld, soms gebeuren er dingen die je niet verwacht en waar je niks aan kan doen. het komt vast allemaal goed volgend jaar! ga in ieder geval zo door :)

Natje BarbieliciousBeauty zei

Hipperdehip Hoeraaaaa! :D

BlogeretteJoelle zei

Gefeliciteerd hoor! Ik vind dat je het prima doet, tussen al die grote engelstalige blogs! :-) Jouw plekje hoort er zeker bij in deze wijde online wereld :-)

Liesewiesje zei

Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog, ga zo door! :D

Rosanne Groot zei

Ook ik lees regelmatig je blog, maar ik reageer eigenlijk nooit. Wel heb ik mede door jouw blog Catrice nagellak en nog wat andere dingen ontdekt :). Bij deze van harte gefeliciteerd en ook in het nieuwe jaar blijf ik lezen!
Liefs,
Rosanne

Elien zei

proficiat!!

Maaike zei

gefeliciteerd! & ga zo door want je hebt echt een hele leuke blog! :) X

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights