zaterdag 19 november 2011

postheadericon Nieuwe aankopen: Sugarpill Loose Eyeschadows/pigmenten

Na de aankoop van Lumi, wilde ik meer Loose Eyeschadows, pigmenten van Sugarpill hebben. Wat een geweldig pigment! Ik had nooit verwacht dat ik zo in de ban zou raken van pigmenten. Een tijdje geleden had ik al wat mooie pigmenten gewonnen bij beautyill, maar deze bevatten wel erg veel aardetinten. Ik vind de pigmenten die ik gewonnen heb fantastisch, maar ik wilde ook nog wat andere kleuren hebben. Ik was opzoek naar fellere kleuren. Tijdens de Halloweenparty, waar ook de showroom was geopend, zag ik heaven van kleuren van Sugarpill, maar omdat ik het zo onwijs duur vond, kocht ik er maar eentje, om te ervaren hoe het pigment is en of ik het makkelijk kon aanbrengen.

Ik kocht Goldilux, Darling en Starling. Ik wilde eens wat andere kleuren bestellen dan anders.Ik ben nogal geneigd om te vaak voor de 'veilige' bruine en aardetinten te kiezen als ik nieuwe kleuren bestel. Daarom heb ik gekozen voor drie uitlopende kleuren.
Starling, een mooie blauwe kleur met glitters.
Darling, een prachtige groene kleur vol glitters.
De perfecte kleur goud, Goldilux.

De swatches gemaakt met flits. Dit om te laten zien wat een boel glitters er in het product zitten.
De swatches in het zonlicht. Ik vind het stuk voor stuk prachtige, niet alledaagse kleuren. Kleuren om eens een extreme look mee te maken voor een lekker avondje uit met je vriendinnen. Ik merkte alleen dat ik het erg lastig vond om starling en darling goed aan te brengen. Beide kleuren zorgen bij mij voor veel fall-out en ik hoop eigenlijk dat jullie nog wat tips hebben om deze prachtige pigmenten aan te brengen op mijn ooglid.

De prijs van deze sugarpill loose eyeschadows zijn 11.99€ en zijn te koop bij onder andere Enchantra.

Wat is jullie ervaring met pigmenten? Hoe brengen jullie een pigment aan?

19 comments:

Arnela zei

Boehh wat veel glitters! Ik breng altijd ong 1/4 van een theelepel (niet serieus, ongeveer) aan op een zakdoekje, en daarna breng ik het deppend aan op mijn ooglid.

Yara zei

Wat een glitter!

Paola zei

Echt zo mooi! Hoe duur zijn ze?

PinkFairy zei

oooh prettyh ^^ Goldilux heb ik ook, de meest prachtige gouden kleur ever ^^

Miranda zei

wauw zien er mooi uit!

Anoniem zei

Ziet er mooi uit!

Anoniem zei

Ziet er mooi uit voor op een feestje. Die glitters! :-)

femketje zei

prachtige tinten :D

LottedeJ zei

Geweldige kleuren! En wauw, die glitters zijn prachtig!

Nicole zei

heel mooi!
helaas kan ik er zelf echt neit mee werken.. :(

Jorna zei

OMG! Wat een prachtige kleurtjes! Ik wil nog heel graag Sugarpill-goodies!

Germa zei

wauw echt prachtig! Ik gebruik zelf heel weinig pigmenten (vind het nogal een gedoe), meestal om de look iets glitterend te maken.

beautyforgirls zei

Echt heel mooi, het is dat ik er niet mee kan werken.
Liefs, xxx

Pippi zei

Ben ik eindelijk gezwicht voor e leuke oogschaduwpalettes en dan komen de pigmenten om de hoek kijken! Voorlopig maar niet:)

Laura. zei

Super mooi ! Hoeveel kosten ze? En waar heb je ze besteld? x

Maud zei

Wauw wat zijn ze mooi! Ik breng pigmenten altijd aan met een doekje onder mijn oog (voor de fall-out), maar verder gewoon droog met kwastjes (:

Liesewiesje zei

Wat mooi :d

Femke zei

Veel Glitters, wel supermooie kleuren!

Daniëlle zei

Wauw, wat is goldilux mooi zeg <3

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights