maandag 21 november 2011

postheadericon Color Club - All About Town

Dit is een lakje van Color Club, die ik al weer langere tijd in mijn bezit heb. De naam van de lak is All About Town en het is een rood-roze kleur lak. Het is een hele fijne crème finish en persoonlijk vind ik dat zelf de mooiste finishes die een nagellak kan hebben. Ik vind het namelijk niet saai, maar juist erg mooi staan. Van een shimmer, of glitter etc. word ik al snel naar een paar uur helemaal gek. Daarom alle crème finishes ben ik erg gevoelig voor.

Deze lak blijft prima een paar dagen zitten, met een topcoat. Ik mag alleen niet op alle groepen nagellak dragen, dus voordat de nagellak gechipt is haal ik het er dan ook weer af.

De droogtijd van deze nagellak is prima, de lak droogt erg snel en met een sneldrogende topcoat wordt dit proces alleen nog maar versneld. Ik vind het een prachtige mengeling van rood-roze en voor mij op het moment echt een ideaal kleurtje. Op de foto draag ik twee laagjes en zoals je ziet is hij niet echt super dekkend. Ik vind het alleen als ik er drie laagjes van op mijn nagels draag, dat het lakje veel sneller chipt dan met twee laagjes. Twee laagjes heeft dan toch mijn voorkeur en ik vind het zelf niet storend staan.

Ik heb op dit lakje ook nog eens simpele nailart gemaakt, die echt iedereen kan maken! Die morgen op mijn blog komt te staan!

Wat vinden jullie van All About Town?

13 comments:

Yara zei

It's pretty!

femketje zei

mooie tint :D

Karen zei

mooie kleurtje!
xx

Paola zei

Mooi kleurtje!

Femke zei

Mooie kleur!, inderdaad jammer dat hij niet super goed dekt maar wie kijkt er nou zo dicht naar je nagels?

beautyforgirls zei

Wat een leuk lakje.
Liefs, xxx

Nicole zei

vind het een heel mooi kleurtje!

LottedeJ zei

Mooie kleur hoor! Jammer dat 'ie niet superdekkend is.

Germa zei

De kleur vind ik mooi, maar het resultaat is niet zo mooi egaal.

Charile zei

mooie kleur!

Miranda zei

mooie kleur!:D

Maaike zei

mooi kleurtje !

Ellen zei

mooie kleur.
Maar welke nailart heb je gemaakt?

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights