maandag 28 november 2011

postheadericon Aankopen Catrice - Las Vegas Limited Edition

Deze week kwam natuurlijk de Las Vegas Limited Edition uit van Catrice. Las Vegas de amusementenstad wat ligt in Nevada (Amerika) De stad vol met casino's en de bijbehorende gokverslavingen, spontane trouwerijen, filmopnames, maar vooral erg veel Glitter en Glamour. Ik heb zelf persoonlijk niet heel veel met Las Vegas. Het trekt mij echt totaal niet, maar dat weerhoudt mij natuurlijk niet van de prachtige glitter en glamour producten uit de Las Vegas collectie. De collectie die perfect past bij aankomend feestmaand. Ik was deze week alleen helaas erg ziek en ik was al flink aan het balen dat het mij dan waarschijnlijk niet meer zou lukken om wat producten uit deze collectie te bemachtigen. Gelukkig was mijn vriend zo lief om deze week even naar de Kruidvat te gaan.

 
Hij wist niet heel goed waar hij moest zoeken, ondanks mijn ellendig lange routebeschrijving en uitleg waar het precies in het vak van Catrice moest liggen. De eerste kwam hij met legen handen thuis, wat ik wel erg vervelend vond dat hij voor niets was gegaan. Onze Kruidvat is meestal enorm traag met het neerzetten van het display van de limited edition. De twee keer kwam hij gelukkig met wat dingen van mijn wishlist thuis. Ik had mijn wishlist, met duidelijke afbeeldingen naar hem toe gemaild, waardoor hij het precies kon zien en niet het halve schap hoefde uit te spitten. Hij kwam thuis met het oogschaduwpalette en de transparant fixing powder, die ik wilde ik heel graag hebben. Volgens heb waren de rest van de producten er niet, maar toen ik een paar dagen later ging kijken, waren er nog wat spullen bijgevuld.

Laat de show maar beginnen! Wanneer de zon achter de horizon in de woestijn verdwijnt, verandert Las Vegas in een bruisende zee van glinsterende lichtjes. Staande ovaties voor de spectaculaire shows, verleidelijke showgirls, spannende pin-up kostuums - open het doek voor de nieuwe Limited Edition "Welcome to Las Vegas" by CATRICE. Met deze make-up, geïnspireerd op burleske, pure glamour en 'grand diva's' is elke vrouw het absolute hoogtepunt van de nacht. Vanaf half november t/m eind december 2011 draag je expressieve oogmake-up in dramatische donkere tinten en een elegante glans op lippen, nagels en gezicht. Open de deur naar een wereld vol praal en pracht - deze stad zal je betoveren. Welcome to Las Vegas! (bron)
Ik kocht de volgende producten uit de collectie:

Absolute eye colour quattro in 01 Curtain up! €4.49
Liquid liner in Drama Queen €3.79
Transparant Fixing Powder in Fairy Dust €3.99
Ultimate Nail Laquer in Alluring Night en Drama Queen €2.49

Het rode lakje was er al helaas niet meer en het lichte kleurtje vond ik er niet mooi uitzien. Persoonlijk ben ik helemaal geen lipglossfan, waardoor ik ook niet warm werd van de duo lipgloss. De nepwimpers vond ik wel echt prachtig en ik heb ze ook wel even in mijn handen gehad, maar ik vroeg mijzelf af wanneer ik dit zou gaan gebruiken. Ik kon het niet bedenken wanneer ik ze nodig zou hebben, dus ik heb ze weer terug gelegd. De shimmering powder vind ik er echt gorgeous uitzien, maar ik vind het net als de nepwimpers zonde om het te kopen voor de heb en er vervolgens niet meer mee te doen. Vroeger zou ik meteen de shimmering powder hebben gekocht, want toen was ik met de feestdagen wel echt gek op glitters. De laatste jaren vind ik het niet meer zo leuk, waardoor ik het dus ook niet zou gebruiken. Het is alleen wel echt en prachtige accessoire voor op je make-up kast.

Ik ben zelf het meest nieuwsgierig naar het oogschaduwpalette, de liquid liner en de transparant fixing powder. De lakjes vind ik wel een leuke aanwinst voor in mijn stash, maar ik vind ze niet heel erg bijzonder. Ze lijken wel op andere lakjes waardoor ze niet heel erg origineel zijn helaas. Toch vind ik dit dan wel weer een leuke aankoop, want mijn Catrice- en ook Essence lakken vaak voor een nailart, of om bijvoorbeeld mee te marbelen. Ik vind het zonde om daar mijn 'duurdere' lakken daarvoor te gebruiken. De lakken van de Las Vegas Limited Edition komen dus zeker van pas.

Ben jij een echte glitter en glamourgirl, waardoor deze collectie op jouw huid geschreven staat?

15 comments:

Pippi zei

Ik heb alleen de lakjes gekocht. De andere dingen zouden alleen voor de heb zijn geweest en dat begin ik zo zoetjes aan zonde van het geld te vinden:)

Unknown zei

Ik heb alleen het blauwe lakje gekocht.. Vond de rest niet echt bijzonder!

Monique zei

Ik heb niets gekocht van deze le.. heb zo veel nieuwe dingen laat ik daar eerst maar eens iets mee gaan doen :)
Wel super leuke producten..

Nicole zei

leuke aankoopjes :)
vind het best een leuke collectie, toch koop ik er zelf niets van.
het ene deel dat ik mooi vind zou ik toch niet echt gan gebruiken, andere kleurtjes lijken gewoon al te veel op producten die ik al heb.

Nathalie zei

Leuke aankopen! Ik wilde ook kijken maar bij mij hadden ze het niet. :(

femketje zei

ik heb alleen het lakje drama queen en de shimmery powder gekocht :)

Laura. zei

Leuke spulletjes heb je gekocht ^^ xx

Anoniem zei

leuke aankoopjes

Jorna zei

Leuke buys! ik heb redelijk ingeslagen bij deze LE, iets wat ik vooraf niet verwachtte.

Roos zei

Ik heb ene tijdje staan twijfelen maar heb uitiendelijk toch niets gekocht. Ik wou graag het oogschaduwpalette, maar dat bestond vooral uit glitter en was al super snel van mijn hand af.

Shirley's Nail Art zei

He wat jammer dat ik amper tijd heb de winkel in te gaan!
Ik loop werkelijk alles mis door de drukte, erg mooi meid!

LottedeJ zei

Ik heb alleen de eyeliner en het rode lakje meegenomen! :)

Miranda zei

leuke aankoopjes;D

Maya zei

Leuk! Vooral die transparante poeder is leuk :)

Maaike zei

Ziet er allemaal leuk uit & lief dat je vriend het heeft gehaald :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights