vrijdag 6 mei 2011

postheadericon Rock Chick Palette van Essence



Prachtig palette met mooie pastelkleuren er in, afgewisseld met wat donkerdere kleuren. Het palette is helemaal ingericht met de trend kleuren van deze lente/zomer. Ik vind het ook erg leuk dat er een kwast en een oogpotloodje bij zitten. Dit maakt het palette toch echt helemaal af. Het palette ligt lekker in de hand en het is een mooi maatje op mee te nemen in je tas. Wat wel jammer is dat het palette van karton is, dus dat kan snel lelijk worden en beschadigen als je het meeneemt in je tas.

 Voorbeelden van looks op de achterkant van het palette.

Let niet op de kippevel die je op mijn armen ziet. Ik heb deze foto's 's avonds gemaakt en ik heb het 's avonds altijd super koud. Sorry ervoor dat de foto's niet in daglicht zijn gemaakt, maar ik zie deze week weinig daglicht.

Ik vind de pigmentatie van het palette erg verrassend. De roze is wat minder gepigmenteerd dan de rest helaas. Al met al vind ik het toch een leuk palette om te hebben!

Zijn jullie al bekend met producten uit de you rock collectie? Ga je dit palette aanschaffen?

Liefs,

8 comments:

Tamara zei

Dit ziet er goed uit! Ik ga toch maar even een kijkje nemen in de winkel

FabulousHeidi zei

Ik heb 'm toevallig vanmorgen gekocht :D hij is mooooi :D

Unknown zei

Ik heb al een nagellak en de refreshing spray, maar de andere nagellakjes en dit palette staan nog op mijn wishlist.

Shirley zei

Erg mooie pallete!

Jorna zei

Ik kocht vandaag twee lakjes en de spray uit deze LE. Het palette heb ik toch laten liggen, vond het IRL een beetje tegenvallen (vrij fletse kleurtjes...).

Anoniem zei

Deze is mooi zeg wauw.

Evelien zei

Ik heb 'm ook - erg fijn is 'ie! Ook dat oogpotlood erin is heel goed. Ben er erg tevreden mee ^_^

Femke zei

ik heb hem ook, zelf vind ik hem prima werken. voor school vind ik hem fijn, de kleurtjes zijn neutraal dus perfect voor zulke dagen. Een leuke blog heb je trouwens! =]


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights