dinsdag 3 mei 2011

postheadericon Discussie #1 Lange vrouwen en hakken.

Ik wil vanaf vandaag een nieuwe rubriek introduceren op mijn blog. Ik vind het leuker om mijn blog breder te trekken, dan alleen maar als nagelblog, zoals ik mijn blog begonnen ben. Ik wil de rubriek discussie voortaan af en toe laten terugkomen op mijn blog.

Lange vrouwen en hakken, wat heb ik daar mee? Ik denk niet dat heel veel bloggers weten dat ik 1.81ben. Wat vind je er van, als vrouwen met mijn lengte of langer, ook nog is hakken aantrekken en daardoor nog langer zijn?

Ik vind hakken zelf echt prachtig en ik zou willen dat ik net een paar centimeter kleiner was, dat ik die prachtige high heels ook aan zou kunnen doen. Ik heb wel wat hakken in mijn kast liggen, voornamelijk sleehakken, omdat de ongemakkelijkheid van hakken ook mee speelt in mijn kwestie. Ik kan ook niet super goed op hakken lopen, omdat ik mijzelf nooit echt daarin 'getraind' heb. Ik vind hakken bij mijn lengte alleen leuk staan als de hak niet te lang is en ik met mijn hakken niet langer ben dan mijn vriend. Mijn vriend is namelijk 1.90 en ik vind het echt niet kunnen als ik boven hem uitsteek.

Ik ben erg benieuwd naar jullie mening! Laat me het weten in de comments!

18 comments:

Naomi zei

Ik geef eerlijk toe dat ik het altijd een beetje ... ja, apart vind als lange vrouwen dan ook nog hoge hakken dragen. Zelf voel ik me altijd al vrij klein (ik ben 1.75, dus helemaal niet zo klein) en ik vind het heerlijk om hakken te dragen. Als een lange vrouw dan ook nog hoge hakken draagt, voel ik me echt een dwerg!
Het hangt af van de hoogte van de hak denk ik. Een paar cm kan wel, 3 of 4, en je hebt gelijk, je moet niet boven Tim uit komen :) En de soort hak is gewoon oefenen.

Unknown zei

Ik vind een mooie lengte prachtig, maar met te hoge hakken erbij nijgt het al snel naar een 'monstervrouw' waarvan zelfs mannen zeggen: 'Wow die is groot!' Het ligt een beetje aan je lengte vind ik zelf. Ben je 1.90 dan staan killerheels je gewoon heftiger, dan als je 1.80 bent. Maargoed, ik ben 1.63 haha!

Mireille zei

Ik ben eigenlijk altijd van mening dat iedereen moet dragen waar die zich prettig bij voelt.
Alleen is het wel zo dat ik klein ben. En als vriendinnen die allemaal al een stuk langer zijn ook nog eens hakken gaan dragen voel ik me extra klein. Maar daar zet ik me wel weer overheen;)
Dus draag gewoon waar je je zelf prettig bij voelt.

Inge (PolishSis) zei

Ja tegek juist! Ben zelf maar 1.68 en ben altijd een tikkie jaloers op lange vrouwen, ik vind lange mensen zo mooi. Dus lange vrouwen met hakken vind ik prachtig en heel zelfverzekerd overkomen, kan jaloers worden op die eindeloos lange benen!!!

Beautista zei

Ik moet eerlijk zeggen dat ik je snap, ook al ben ik maar 1.55m.
Ik heb een vriendin van 1.85 ongeveer en ze draagt ook bijna nooit hakken, omdat ze zich ook al lang voelt.
Maar als jij een vriend hebt van 1.90 dan kan je best een hak aan (van 5tot9 cm?) toch?
Ik ben meestal kleiner dan iedereen, en draag dus ook vaak hakken maar ook omdat ik ze gewoon mooi vind hoor. Maar soms denk ik wel, shit, was ik maar 1.60/1.65.
Je moet gewoon hakken dragen ! Er zijn genoeg mensen die juist langer willen zijn =D

Tessa zei

Meis, ik, als je vriendinnetje, vind dat je het eens een avondje moet doen :D Ik kan dan wel ff oordelen hoe het staat, of ik me een dwerg voel naast je met mijn 1.65. Ik voel me nu geen dwerg naast je ookal toren je toch wel een best stuk boven me uit :P

Ik denk dat het op zijn tijd wel heel mooi zal staan bij je. Als we nou beide een dag afspreken doe ik ook mn hakjes aan en dan kunnen we samen pijn aan onze voeten hebben :P..

Ik zeg: Gewoon proberen! Kijken hoe jij je erbij voelt :)!

Saskia Kok zei

ik ben gek op hoge hakken maar kan ze helaas weinig aan door werk en een slechte rug. Naar mijn mening is het zo dat je houding veel mooier is als je hoge hakken aan hebt. Ze moeten ook weer niet te hoog zijndat je erop staat te wiebelen en totaal niet kan lopen.

Arnela zei

Hmm... ik ben 1.61 en zou er alles voor over hebben om maar een paar cm langer te zijn. Zelfs met hakken voel ik me klein vanwege mijn korte beentjes...
Het gaat om jou uitstraling, als je lacht en je mooi voelt kun je zelfs hakken aan doen als 2.50 m bent. :D

Dus pak die pumps en you go girl :D

Arantxa zei

Gelukkig heb je zo'n lange vriend, als jij 1.81 bent dan kun je toch nog schoenen met een hak van 8cm aan om niet boven hem uit te steken. :-)

Anoniem zei

Oké het ziet er vreemd uit maar daarom hakken uitlaten? No way! Ik ken mensen waarvan hun vriendje kleiner is dan hun en die dragen hakken. Hun vriendjes vinden hun vriendinnen sexy met hakken en als je echt een trukje wilt. Bij een foto gaan zitten of door de knieën buigen :p

Leuke nieuwe Topic!

Maccia zei

normaal kan ik uren doortypen, maar ik zal het kort houden. Alleen wanneer het zelfvertrouwen van een lange vrouw toeneemt door hakken te dragen kan ik het echt snappen. Ook wanneer je geen rechte houding hebt en dat zo gecorrigeerd wordt kan ik het snappen, maar als ik eerlijk ben vind ik het ergens wel een gek gezicht.

Natuurlijk is het makkelijk praten voor iemand van langer dan 1.70, maar ik draag ook lang niet altijd hakken.

Eve zei

Hmm.. een lastige kwestie. Ik begrijp goed dat jij ook eens lekker op hakken wilt paraderen, maar je wordt dan meteen wel erg lang.

Aan de andere kant.. als jij er niet mee zit? Waarom je dan storen aan een ander?

Lekker doen dus, als je dat leuk vindt!

P.S. Check mijn blog even ivm de winactie, Kelly. ;-)

Liesewiesje zei

Leuke rubriek! En doe gewoon aan wat je wilt :D Vind dat eigenlijk wel mooi lange vrouwen met lange hakken ook al zijn ze al lang genoeg zonder ;)

Anoniem zei

Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

Admin zei

Zo 1.81? kom ik aan met mijn 1.59:p
Ik vindt bij lange vrouwen hoge hakken leuk staan maar ook bij kleine vrouwen, dus eigenlijk maakt het mij nie uit

Lacquer Addicts Anonymous zei

Ik ben zelf 1.73, wel een stukje kleiner dan jij en ik vind het ook altijd rot om hakken te dragen naast mijn vriend omdat hij ongeveer 1,75 is. Ik ben dan meteen groter dan hij en dat vind ik zelf eigenlijk geen gezicht!
Ik doe het echter wel gewoon want onder een jurkje of rokje vind ik het gewoon veel leuker en chiquer staan dan met platte schoenen. Ballerina's in maat 41 is namelijk geen gezicht ;)

Je moet er trouwens wel op kunnen lopen anders loop je echt voor lul!

X,

Esther

Lacquer Addicts Anonymous zei

Ik ben zelf 1.73, wel een stukje kleiner dan jij en ik vind het ook altijd rot om hakken te dragen naast mijn vriend omdat hij ongeveer 1,75 is. Ik ben dan meteen groter dan hij en dat vind ik zelf eigenlijk geen gezicht!
Ik doe het echter wel gewoon want onder een jurkje of rokje vind ik het gewoon veel leuker en chiquer staan dan met platte schoenen. Ballerina's in maat 41 is namelijk geen gezicht ;)

Je moet er trouwens wel op kunnen lopen anders loop je echt voor lul!

X,

Esther

Anoniem zei

I love divaofgeneva.blogspot.com , bookmarked for future reference

[url=http://www.buzzfeed.com/bookie/legal-steroids-prohormones-bodybuilding-supple-39dn]buy legal steroids[/url]


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights