maandag 18 april 2011

postheadericon Review Webshop Fairytale Jewels

Vorige week ben ik contact gekomen met een leuke, nieuwe webshop genaamd Fairytale Jewels.
Dit is de link naar de webshop: http://www.fairytale-jewels.nl/
De webshop wordt beheerd door Debby! Debby is een jonge meid van nog maar 20 jaar!
De webshop is vorige week gelanceerd en jullie moeten allemaal een kijkje nemen in haar webshop. Ze verkoopt echt super leuke armbanden voor een goed betaalbare, leuke prijs! De armbanden zijn vanaf €5.95 tot ongeveer €8.95. Dit zijn natuurlijk super leuke prijzen!


Debby is op het idee gekomen om een webshop te beginnen tijdens een vakantiebaantje in het sieradenwereldje.  Door dat zij de opleiding marketing volgt, wist zij als geen ander hoe zij een webshop moet opzetten. Debby heeft erg veel plezier in het maken van sieraden en dat vind ik altijd erg leuk om te lezen.
Haar inspiratie haalt ze uit de dingen die zij mooi vindt en die zij ook zelf draagt.

Ik heb een super leuke armband mogen uitkiezen en deze heb ik inmiddels ook ontvangen. De armband was goed verpakt in een zakje met haar logo er op van de webshop. Het armbandje zat goed verpakt in een bubbeltjes envelop. Op de achterkant van de envelop stond tevens haar eigen logo. Ik zou graag de foto's van mijn armband met jullie willen delen.

Ik ben echt heel erg enthousiast over de snelle levering van de armband.  Deze prachtige lichtblauw suede geïmiteerde armband is helemaal iets voor mij.  De armband kan je 2 of 3 keer om je pols wikkelen. Er zit ook een sluiting aan de armband wat ik erg prettig vind. Ik heb namelijk best wel brede polsen en als ik de sluiting vast laat, dan kan hij maar 2 keer om mijn pols heen. De armband zit dan erg los, wat ik persoonlijk niet mooi vind. Als ik de sluiting los maak en hem om mijn pols heen wikkel dan kan hij namelijk wel 3 keer er om heen. Hij sluit nu namelijk mooi om mijn pols!
Ik vond het ook erg lastig om een kleur uit te zoeken, want ik vond ze allemaal erg leuk! Ik heb daarom een kleur uitgezocht die al snel overal bij past!!
Er hangen echt super schattige bedeltjes aan! De armband wordt snel verzonden en netjes verpakt wat ik allemaal pluspunten vind.

Neem allemaal een kijkje op de webshop van Debby


Wat vinden jullie van de webshop? Wat vinden jullie van het armbandje wat ik draag?
Gaan jullie iets bestellen uit de webshop?

11 comments:

Unknown zei

Leuk! Je bent enkel de prijs vergeten te vermelden in je artikel (:

Maccia zei

Ziet er mooi uit! Ik ben momenteel bezig met een vriendin mijn eigen sieradenbenodigdheden op te krijgen en aan de man te brengen, dus een bestelling zit er denk ik niet in. Ik vind het wel altijd leuk om inspiratie op te doen bij anderen :)

Beautista zei

De armbandjes zien er leuk uit!
En echt super op zo'n jonge leeftijd al een webshop :O

Beautyill zei

Die roze is zoooo cute :D
(tjah ik moet nou eenmaal alles hebben wat roze is...)

Shirley zei

Ik vind die roze super!
Ik ga zeker even een kijkje nemen!

Miranda zei

Leuke sieraden:D

Carola zei

Wat een leuke armbandjes!
Ik heb zelf juist heel erg dunne polsen, waardoor dit soort armbandjes vaak te groot zijn.

Anoniem zei

Ik heb ook zulke armbanden. Die zijn zo leuk en schattig.
Liefs, xxx

Kayla zei

Mooie armbandjes!

Anoniem zei

Wat een leuke armband, die roze vind ik echt stoer!

Eve zei

Leuke armbandjes! En zo cool dat de eigenaresse nog zo jong is!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights