vrijdag 22 april 2011

postheadericon NYX soft matte lipcream


Vandaag een review over één van mijn favorieten van de laatste tijd. Ongeveer anderhalve maand geleden bestelde ik bij de Boozyshop een NYX Soft matte lipcream. Ik had al veel goede verhalen erover gelezen en ik wilde het zelf gaan testen.

Het is geen lippenstift, maar ook geen lipgloss. Het is een crème die zijdezacht aanvoelt. Elf verschillende kleuren met veel pigment en hydrateert ook nog eens de lippen! Bron: http://www.boozyshop.nl/cosmetics-soft-matte-cream-p-2190.html
De lipcream voelt heel erg zacht en subtiel aan. Ik heb een hele lichte kleur en je kan hem ook opbouwen als je wilt. Ik houd er alleen niet van om een onwijs dikke laag op mijn lippen te hebben. Mijn lipcream heet Milan. Alle Soft matte lipcreams hebben namen, namelijk allemaal grote plaatsnamen.


Ik ben erg verrast door dit product en ik wil meer kleuren hebben!! Ik ben altijd in de weer met labello's, maar als ik deze lipcream op heb voelen mijn lippen al echt zijdezacht aan!


Waar te koop? Ik kocht mijn NYX Soft matte lipcream bij de Boozyshop.
De prijs is €5.95
http://www.boozyshop.nl/cosmetics-soft-matte-cream-p-2190.html


Hebben jullie ervaring met deze lipcreams?

Liefs,


9 comments:

Maccia zei

bij een andere review vond ik er niet veel aan: ik was gewend aan een glans effect. Vind het bij jou toch wel leuk staan.

Tessa zei

staat je mooi :D!

Carola zei

Dit wil ik ook!

Anoniem zei

Staat je erg leuk!

Arnela zei

Ah staat je heel erg leuk! Ik ben alleen niet zo van de labbelo's en lipsticks hihi :P

Trouwens, wat een mooie haarkleur heb je, staat mooi bij je gezicht :)

Anoniem zei

mooi kleurtje en het staat je goed!

Anoniem zei

Ik heb er geen ervaring mee. Maar wat een mooie kleur. Hij past ook heel goed bij je lippen.
Liefs, xxx

Miranda zei

Erg mooi ,staat je ook goed.

Anoniem zei

die kleur staat je echt super leuk
erg mooi


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights