zondag 6 maart 2011

postheadericon Sweet lips van Lush

Ik ben altijd op zoek naar een goed product voor mijn lippen.  Ik ben namelijk super allergisch voor droge lippen. Ik heb tientallen lippenbalsems en labello's! Voor iedere tas eentje. Ik smeer namelijk ieder uur wel iets op mijn lippen. Het is wel eens voorgekomen dat ik van tas had gewisseld, maar niet mijn labello in mijn andere tas had gedaan. Ik ben meteen naar de plaatselijke drogist gegaan om meteen iets te kopen voor op mijn lippen.

Vorige week maakte ik kennis met een heerlijk product van Lush. Sweet lips!

Dit is een lipscrub met vanille en chocolade! Het maakt je lippen heerlijk zacht en het helpt om alle losse velletjes van je lippen af te scrubben. Je moet een klein beetje Lip scrub op je lippen smeren en sweet lips goed masseren op je lippen. Het product is onder andere gemaakt van suiker, dus het is niet erg als je iets van het product in je mond krijgt.

Dit product is nu al een favoriet van mij!

Hebben jullie ervaringen met dit product?
Zijn jullie ook zo verslaafd aan lippenbalsems?

Liefs,

13 comments:

Eve zei

Dat heb ik eigenlijk niet echt, nu zijn mijn lippen ook niet echt droog. Dat waren ze 1,5 maand geleden wel, toen heb ik een poosje een lipbalm gebruikt, maar nu heb ik er geen last meer van.

Tessa zei

wat grappig :) Ik heb altijd last van gescheurde en ingedeukte lippen, dus daar gaa dit niet tegen helpen, maar wel goede review!

robin zei

heb deze ook hij is erg fijn (:

Kelly zei

Ik ben dol op de lip scrubs van lush!

Tatjana zei

Deze lijkt me wel fijn, ik had de bubblegumscrub.. bah mijn maag draaide echt om van die geur terwijl ik Rockstar en Snowfairy wel lekker vind!

Lacquer Addicts Anonymous zei

Hier ben ik echt gek op! Ik heb de andere versie hiervan; Lip Dip! Ik kan niet meer zonder. Hij gaat overal mee naar toe & ik heb nooit meer velletjes! Ideaal!

Jorna zei

Ik wil ook nog eens een lipscrub kopen! Lijkt me heel fijn! :)

Inge zei

oh lush! Ik heb hem helaas niet maar hij klinkt echt super!

Anoniem zei

Die heb ik ook. Die is echt heerlijk <3
Liefs, xxx

Shirley zei

Ik wou deze ookal eens gaan proberen.
Ik heb ook altijd droge lippen!

Daniëlle zei

Nog geen ervaring mee, ik heb momenteel niet echt droge lippen dus nog niet getest. Wel pas gekocht =D

Beautista zei

Ik ken dit product niet! Maar het lijkt me heel fijn, heb last van velletjes en ben verslaafd aan Blistex!

femke zei

Dat er chocolade in zit zorgt er al voor dat ik hem wil kopen!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights