zaterdag 12 maart 2011

postheadericon Review; Nagellakremover van Essence

Vandaag wel een nagel gerelateerd artikel, maar geen swatches, geen nailart!
Vandaag gaat het over nagellakremover.
Ik gebruikte eerst heel erg lang, de nagellakremover van de Kruidvat, zonder aceton. Ik heb heel veel gelezen dat aceton minder schadelijk is voor je nagels, maar andere bronnen zeggen weer dat aceton juist het verzorgende product is in een nagellakremover. Ik ben van mening dat aceton erg slecht is voor je nagels, dus ik grijp altijd naar nagellakremover zonder aceton!

De remover van de kruidvat, daar was ik niet tevreden over.
Mijn handen werden daar alleen super droog van, dus die remover was niet geschikt voor mij. Ik gebruik nu sinds een paar maanden de nagelremover, die afgebeeld staan op de foto hierboven.
Dit is de paarse nagellakremover van Essence, zonder aceton. Deze remover ruikt heerlijk naar bessen/vanille en dat vind ik echt een musthave voor een nagellakremover.  Deze nagellakremover droogt mijn handen niet uit en het flesje is ook nog erg goedkoop. Ik weet niet de excacte prijs, volgens mij rond de 1,50.
De remover verwijderd heel erg goed en gemakkelijk. Het enigde nadeel is dat het niet in een pompflesje zit haha. Eigenlijk moet ik eens los een pompflesje ergens bestellen en de remover over gieten in een pompflesje. Dit werkt namelijk makkelijker naar mijn idee.

Zijn jullie bekend met deze nagellakremover?
Wat is jou favoriete nagellakremover?

Liefs,

8 comments:

Tessa zei

Ik gebruik deze ook :D Alle 3 de varianten! Ik koop ze altijd in de sale enzo. Dus meestal 1+1 gratis en dan koop ik altijd 6 flessen :P

Ze zijn €0,99 per flesje :)

Liefs! en tot vanavond :D Ik kan niet wachten op m'n cadeautje!!! Daar maak ik natuurlijk een blogpost over hihi :D

Lacquer Addicts Anonymous zei

Haha ik gebruik juist altijd die van de kruidvat! Heb 1 fles met aceton en 1 zonder. Zonder gebruik ik voor de gewone lakjes en de aceton voor de glitters en dikke lagen (crackle etc)

Saskia zei

Net als Tessa gebruik ik ze ook alledrie.Ik heb een oud pompflesje van de Herome en die vul ik altijd bij met die van essence.

Jorna zei

Zooo, dat klinkt fijn! <3 Ik gebruik één van Kruidvat met aceton. Maar misschien ligt daar het probleem qua droge handen/splijt-nagels. Ik ga eens uitkijken naar deze!
Ik gebruikte altijd een remover zonder aceton, maar dit werkt veel sneller.

Maccia zei

Als er geen gapend gat in zit ben ik al tevreden (en zelfs met zo'n groot gat kan ik nog wel overweg). Ik geloof dat aceton vs. niet aceton óók te maken had met of je natuurlijke nagels hebt of fake nagels.

Miranda zei

Ik gebruik meestal de nagellak remover van de trind :D Deze is ook aceton vrij:D

Anoniem zei

Die gebruik ik ook. Ik vind hem wel fijn.
Liefs, xxx

II zei

Ik heb al een tijdje de andere van deze, volgens mij met aardbeiengeur. Eerst rook ik 't het wel heel erg was ook heel erg lekker, maar nu die bijna op is, vind ik 'm heel sterk gewoon naar normale removers ruiken!
Maar ik ga het nog een keer halen, misschien deze nu wel, ik vind m zeker wel fijn!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights