donderdag 24 maart 2011

postheadericon Ms Socialite & Konad


Ik had jullie een nailart beloofd op de Ms Socialite! Dit is mijn nailart geworden. Ik heb een subtiel stempetlje aan de bovenkant van mijn nagels gestempeld. Deze stempel komt van de Konad Imageplate M80 en ik heb gestempeld met Konad wit.

Ik ben dol op bloemenprintjes en ik barst ook van de konad plates waar op stempels te vinden zijn die bloemenprintjes bevatten. Gelukkig heeft Konad er heel erg veel!
Over mijn stempel heb ik mijn favoriete Poshé topcoat er over gedaan. Ik heb om de nailart nog helemaal af te maken een roze rhinestone onder op mijn nagel geplakt.
Vervolgens heb ik het afgemaakt met nog een laagje topcoat er over heen, zodat het steentje goed op zijn plaatst blijft zitten.


Ik vind mijn nailart goed gelukt en erg leuk geworden! Wat vinden jullie er van?

Liefs,

9 comments:

Arnela zei

Aa wat leuk en vrolijk :D Goed gedaan!

Tessa zei

heel lente-achtig :D Super!

Kelly zei

Oh dat ziet er echt leuk uit!

Anoniem zei

Ik vind het heel erg leuk geworden. Het was al een mooi lakje van zichzelf. Maar dit is heel leuk. Die steentjes passen er ook heel goed bij.
Liefs, xxx

Carola zei

Leuke nailart en de stempels zijn ook zeker goed gelukt.

Liesewiesje zei

Mooie nailart heb je ermee gemaakt :D

Beautyill zei

Mooooi! Dit is een van mijn favoriete creaties van je sinds vandaag :P

robin zei

looks cute!

Sandra6719 zei

Supermooi!!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights