maandag 28 maart 2011

postheadericon Catherine Arley Holografische lakken


Sorry dat de post vandaag iets later online komt dan de normale tijd! Ik was met veel spannende en belangrijke dingen bezig wat ik jullie allemaal nog een keer ga vertellen! Dus helaas was het niet mogelijk om de post eerder online te zetten.

Laatst bestelde ik samen met Tessa, Catherine Arley holografische lakken. Ik had op verschillende blogs al mooie swatches gezien van de lakken. Ik bestelde 5 lakken.
De lakken hebben helaas geen namen, maar nummers. Het lakje wat ik jullie vandaag ga laten zien heeft toevallig helemaal geen nummer op het flesje staan. Het is een prachtige rood holografisch lakje.
Ik vind de lakjes niet echt super. De droogtijd van de Catherine Arley Holografische lakken vind ik best lang duren. Je moet wat geduldig zijn met deze lakken, voordat het echt goed droog is. De droogtijd die ik van holografische lakken gewend ben van bijv. China Glaze of O.P.I. en daarmee misschien wel wat verwend bent vond ik dit toch wel een hele teleurstelling. Ik vond het kwastje ook erg rommelig afgewerkt en de haren van het kwastje zijn allemaal verschillend. Dit verschilt ook weer per flesje zag ik toen ik benieuwd was op de rest ook allemaal zo onafgewerkt waren.


Morgen komt er een leuke post online met mijn aankopen van de beurs. Aan jullie super leuke en enthousiaste reacties te zien, zijn jullie super benieuwd naar de aankopen van mijn nagellakken.
Ik ga aan de eind van de middag allemaal mooie foto's voor jullie maken. Ik hoop dat het zonnetje weer snel terugkomt.Dat worden erg veel foto's ben ik bang haha.

Liefs,

16 comments:

Tessa zei

Als dit dezelfde rode is als mijne, is dit nummer 800 :)

Hij staat je mooi!

<3

Kelly zei

oeh mooie kleur!

Lies zei

Ziet er heel mooi uit!

Shirley zei

Erg mooie kleur :-)
Wil ook nog eens een lak van dit merk...

Anoniem zei

Wat een mooi kleurtje.
Lekker shiny <3
Liefs, xxx

Juliëtte zei

Mooie kleur rood!

Maccia zei

Mooie kleur, maar totaal wat anders nu: kon je in die shop ook andere catherine arley producten kopen? Ik ben namelijk fan van hun foundations en wist niet dat het merk nu blijkbaar ook in Nederland (en zelfs op het web ?) te koop was.

Beautyill zei

Mooie kleur en mooi lakje verder ook :D

Unknown zei

Bijzondere kleur! Ben benieuwd naar de verrassing die je in petto hebt!

Lacquer Addicts Anonymous zei

Supermooi lakje...jammer dat ie niet zo fijn lakt!

Anne zei

erg mooi kleurtje!

Beautista zei

Volgens mij heb jij echt super veel nagellak :P
Maar dit is een heel leuk kleurtje, vooral als de zon erop schijnt!

Iris @ pimpmynailz.com zei

Ik blijf twijfelen of ik ze ga bestellen, die swatches zijn zoooooooo mooi bij iedereen! Zucht... *portemonnee schud nee* super mooie kleur dit!

Carola zei

Ik heb een liefde voor holo-lakjes.
Ben zeker benieuwd naar je post van morgen :)

Sandra6719 zei

Oooooh dit is een mooi lakje!!!!

FabulousHeidi zei

Die is mooi zeg! Love holografische lakjes :D


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights