vrijdag 25 februari 2011

postheadericon Zoya - Gemma

De foto is genomen met flits

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een nieuwe favoriet van mij! Zoya - Gemma. Dit is een prachtig legergroene lak met gouden shimmers er in. Ik vind de kleur van het lakje echt geweldig! Op de foto's draag ik 3 dunne laagjes Gemma. Het is een lakje wat wel even de tijd nodig hebt om te drogen.  Ik was al heel lang op zoek naar een legergroen lakje en deze voldoet aan mijn eisen haha. 
Ik heb nu 6 Zoya lakken, maar ze passen allemaal niet in mijn nagellakrek. Mijn nagellakrek is echt helemaal vol nu. Zal er volgende week even een foto van plaatsen op mijn blog!
Ik had een leuke nailart geprobeerd er op te maken, maar ik had hem verprutst. Ik maak er later wel een keer een nailart op! Die houden jullie nog tegoed ;)
De foto is genomen zonder flits


Wat vinden jullie van dit kleurtje? :D
Hebben jullie ook Zoya lakken in jullie stash?


Liefs,


8 comments:

Beautista zei

Ik vind het een leuke/aparte kleur, en de shimmers er in maken het nog mooier =D
Ik heb zelf geen lakje van Zoya!
x

Kelly zei

Wow echt mooi, ik heb alleen nog geen lakjes van Zoya in mijn collectie maar dat komt vast nog wel!

Tessa zei

ik hou helemaal niet van groen, en zeker niet van legergroen, maar hij staat je wel erg super! En ik ben blij voor je dat je eigenlijk een lakje naar je wensen hebt gevonden :D Lang he, een zoektocht naar het perfecte lakje?

Lies zei

Wat een mooi kleurtje zeg! Ben erg benieuwd naar de foto van het rek :)

Anoniem zei

Wat een mooi lakje. Een beetje groenachtig. Hier hou is juist heel erg van. Hij is licht en dus niet al te opvallend. Leuk hoor.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Mooi kleurtje!

Beautista zei

Ik zie dat je ook aan de 2011 movie challange doet. Ik weet eigenlijk niet wie dit heeft verzonnen maar zag het op samantha's blog en toen ben ik het ook gaan doen, aangezien ik echt een film-freak ben.
Ik kon geen reactie bij jou achterlaten dus ik doe het hier maar =)
Hoe was the tourist? Ik ben aan het denken om hem in de bios te gaan kijken maar heb er niet zo'n positieve reactie's over gehoord
x

Shirley zei

Wat een mooi lakje :-)
Je hebt eindelijk je legergroene lakje meid!
Echt mooi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights