zaterdag 8 januari 2011

postheadericon Stash

Op 18 December besloot ik voor mijzelf een nagellakrek te bestellen, als kerstcadeautje. Ik dacht nou als ik mazzel heb is hij er misschien met kerst :P. Diep in mijn hart wist ik dat die nooit voor kerst aan zou komen, zeker met al dat gedoe bij Tnt. 
Ik had mijn vriend gebeld, want ik wist natuurlijk al dat ik hem wilde hebben. Hij lachte mij niet eens uit, het viel mij weer mee haha. Jongens snappen daar toch niets van.
Dus ik hem meteen na het telefoontje op bestellen gedrukt, samen met nog 2 lakjes erbij. Deze komen in een later artikel nog voorbij!

Toen kwam de domper dat hij een levertijd had van 22 dagen. Er was niets anders aan te doen, zeker met al die feestdagen er tussen. 
Vrijdagochtend zag ik via track & trace dat de chauffeur onderweg was! Vrijdagavond kwam hij eindelijk. Gelukkig was mijn vriend zo lief om hem meteen voor mij op te hangen.
Dat was ook nog een heel gedoe, omdat ik echt rot muren heb om in te boren. Er zitten hele harde stukken in. Ik zag het alweer somber in.. 
Het is toch gelukt, hij hangt!!!! :D

Is hij niet prachtig! Ik vind hem in ieder geval echt prachtig en ik kan echt niet stoppen met er naar te kijken haha :D

Hoe bergen jullie je nagellakken op?

5 comments:

Tessa zei

Oehh en nu kan ik niet w8en tot mijne er is.. Vind hem heel mooi staan meid!! Nu valt het me wel pas op dat je best veel sombere kleurtjes in je stash hebt :P (goede reden om nog meer te kopen!!)

x0x0 <3

Renate zei

Mooie stash!
En een super mooi rek, moet maar gauw een 2e aanschaffen hihi
Vind t we mee vallen met de sombere kleuren!
Maar heb je ind een goed excuus om nog meer te kopen!

Anoniem zei

Wauw! Ik korte tijd al zoveel lakjes en een prachtig rek!

Sylvia zei

schitterend geworden. Als antwoord op je vraag: wij hebben eigengemaakte inbouwkasten en daar maakt mijn man dan schuifplankjes in waarop hij een plank maakt per merk (dus grootte van de flesjes) met allemaal passende ronde gaten zodat de flesjes er totaal niet uit kunnen vallen. Ik mijn hobby en hij de zijne ;-)
liefs, Sylvia

jill zei

waar heb je hem gekocht? xx

Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights