woensdag 1 augustus 2012

postheadericon Binnenkort verkrijgbaar: Catrice LE Upper WILDside

Eind September wordt er een ontzettend leuke LE gelanceerd door Catrice. Namelijk de Upper WILDside limited edition.  Ik kijk altijd uit naar het moment dat Catrice bekend maakt wat de volgende LE wordt. De LE's van Catrice zijn ontzettend populair en dat is met de komst van vele beautyblogs alleen nog maar toegekomen. Ik ben namelijk niet de enige die drie keer in de week op de fiets naar Kruidvat ga om te kijken of er al weer een nieuwe LE is, ik weet dat er vele andere meiden zijn in Nederland die dat ook doen. Dit is weer een LE waarvoor ik een paar keer per week in mijn pauze naar Kruidvat ga.
CATRICE presenteert de Limited Edition “Upper WILDside” by CATRICE. Het is tijd voor spannende contrasten! CATRICE neemt je mee naar de ongerepte wereld van de prairies met de stedelijke flair van de moderne metropool. Een chique lifestyle wordt gekoppeld aan het verlangen naar vrijheid en een zoektocht vol avontuur. Dit contrast wordt gereflecteerd in de kleuren van de Upper WILDside Limited Edition: warme, natuurlijke tinten als bruin, beige, verfrissend warmrood en oranje staan tegenover gedurfd blauw en groen. Indian look vs. urban style: wild maar toch chic.

 Lipgloss in een stick-vorm in de kleuren Wild wild west-side en Red rocks €3.89.
Catrice komt deze collectie met een bronzing-gel (géén zelfbruiner). Een gel waar je een gezond kleurtje van krijgt €3.99.
Make up tasje met franjes. Deze vind ik echt gèweldig en ik hoop echt dat ik deze echt kan weten te vinden €3.59
 


Drie longlasting eyeshadowkleuren The Place To Be, Urban Outrider & Be Aztec €3,39.
Ultimate nail laquar in vijf kleuren Wild Wild West Side - Red Rocks, Urban Outrider, Hunting Heritage en Be Aztec in een matte (voelt aan als suede) finish. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar de suede finish. Vooral de laatste drie lakken zou ik erg graag aan mijn stash willen toevoegen €2,49


“Upper WILDside“ by CATRICE is vanaf eind september 2012 t/m eind oktober 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 


Hebben jullie al wat leuke producten op het oog? Of laat je deze LE aan je voorbij gaan?

17 comments:

Julie De Rouck zei

Want want want!!!
Omg!Dat tasje is zo leuk!!!

Charile zei

leuke producten, maar niet helemaal mijn ding.

Nikita zei

Leuke producten, zeker dat tasje. Maar ik heb al genoeg tasjes, dus ga ik dat niet halen. Ik wil wel een paar lakjes en heel mss zo een oogschaduw

ilovebeauty89 zei

Deze le spreekt me niet echt aan.. Alleen het groene lakje heeft mijn aandacht

Miss Langhaar zei

Alweer een nieuwe collectie prachtige productjes! <3

Pippi zei

Die lakjes MOET ik hebben!

Gerrianne zei

Toen ik deze zag was het eerste wat in me op kwam; hier ga ik iets van kopen.. Zei ik ook over de collectie Ready for Bording van Essence en die poging was ook mislukt. De lakjes toveren me zelfs nog niet om, maar ik ben wel erg benieuwd hoe ik ze vind als ze in de winkel liggen! :D

Kelly zei

Ik ook! <3

larissa zei

Omg, dat tasje.. die moet ik hebben!
En die lakjes.. wauw.

LinnesC zei

Ik vind dat tasje zoooo schattig! Ik ben erg benieuwd naar de swatches van de lakken, de groene en de blauwe zullen sowieso wel in mijn stash belanden :)

Janniek zei

Ik ben erg benieuwd!


Zou je ook eens een kijkje op mijn blog willen nemen? :)
x

Juudith zei

Dat tasje is echt zooo cutee!!

Nicole zei

helaas vind ik alweer de LE niet zo leuk.. misschein dat ik nog een lakje ervan haal.

Delphine zei

deze collectie lijkt mij niet zo leuk

Maya zei

Leuk! Straks kan je je hele huisje inrichten, dat vind ik altijd zo leuk :D

Ester zei

Ik vind het make-up tasje denk ik het leukst :) De rest spreekt me niet heel erg aan, net niet mijn kleurtjes.

Anouk zei

LE zien er echt altijd zo leuk uit!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights