donderdag 19 juli 2012

postheadericon Herfstcollectie van H&M

De eerste herfstcollecties van dit jaar stromen langzaamaan weer binnen. Ik ben er eerlijk gezegd nog niet klaar voor, omdat ik het idee nog heb dat het nog geen eens zomer is. De temperatuur is wel lekker, maar al die regen zorgen juist al voor een herfstgevoel. Voor warme truien en laarzen is de temperatuur nog te hoog, maar af en toe als je naar buiten kijkt wil je het liefst onder een dekentje liggen en er gewoon de gedurende dag niet vandaan komen. Dit is weer eens zo'n standaard zomer voor Nederland, regen regen en nog eens regen. 

Er zijn veel warme kleuren te vinden in de webshop. Bordeaux/wijn rood overheerst echt deze herfstcollectie. Ik vind het een mooie, warme kleur, die eigenlijk nog te weinig in mijn kledingkast hangt. Naast de warme kleuren zie je in de Trend update juist weer veel mintkleurige items, gecombineerd met roze en grijs. De verschillende kraagjes staan ook echt in de spotlights in deze herfstcollectie.

 Wat vinden jullie van deze herfstcollectie? Zijn jullie er al klaar voor?

10 comments:

Paola zei

Ik vind de herfstcollectie te vroeg! Eerst moet het maar eens zomer worden! Wel leuk dat er vrij veel kleur inzit..

Charile zei

Leuke collectie, maar ik vind hem wel erg vroeg. Had van mij nog wel even een maandje mogen wachten.

Chantal zei

Zitten zeker leuke dingen tussen, maar ZOMER waar blijf je nou?? :-(

fashionisaparty.com zei

Die blouse van 19,95 ziet er mooi uit wat mij betreft :)

Mariska zei

Warme kleuren zijn wel mooi! Mintgroen komt alleen bij mij de kast niet in

Anne vdh zei

Ik ben er helemaal klaar vooor! Want ben namelijk helemaal klaar met deze 'zomer' :P Dit weer in de herfst vind ik niet erg, omdat je dit weer verwacht. Maar in de zomer verwacht ik zon, zo jammer haha!
Dat bordeauxrode nepleren jasje heb ik toevallig gisteren in het suede caramelbruin gekocht. Ze hebben zo veel kleuren van dat jasje, misschien wil ik er nog wel een bij:P
Ik vind sowiezo bordeaurood wel mooi, maar roze is niet zo mijn ding.

Sarah zei

Beide tassen zijn leuk!

Mariette zei

Ja bordeaux rood! I love it <3.
Liefs, Mariette

Pippi zei

Ik zie allemaal dingen die jou prachtig zullen staan. Maar ik hou het ook deze herfst bij zwart:)

Ester zei

Die tas is geweldig! De rest vind ik niet veel bijzonders, beetje teveel snoepkleurtjes naar m'n zin :)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights