maandag 11 juni 2012

postheadericon Een kijkje in mijn sieraden stash (juni '12)

Sieraden vind ik echt heel erg belangrijk. Ik vind dat het je look helemaal afmaakt als je daar leuke armbanden of die prachtige ketting bij draagt. Ik ben ook ontzettend blij met sieradenrekje die ik al weer een hele poos geleden bestelde bij de webshop Capricci. Een sieradenrek ziet er niet alleen leuk op een plank of op een dressoir, maar is ook nog harstikke praktisch. Nooit meer urenlang op zoek naar die perfecte oorbellen die je net heb gekocht. Je hebt ze namelijk allemaal in één oogopslag bij de hand. Nooit meer de ene oorbel gevonden en de andere kan je nergens vinden. Je hebt haast en je kan maar niet de tweede oorbel vinden die perfect bij je outfit matcht. Met een oorbellenrekje heb je al je oorbellen netjes in een overzicht. Naast mijn oorbellenrekje heb ik ook een hanger voor mijn kettingen en berg ik mijn armbanden ook op een handige manier op. Nieuwsgierig hoe ik mijn sieraden opberg?

Oorbellen rekje komt van Capricci. Ik heb niet bij alle oorbellen natuurlijk kunnen benoemen waar deze vandaan komen. Mocht je vragen hebben over een bepaald soort oorbellen of over andere sieraden vraag het dan gerust bij de comments.
De accesoire hanger van de Primark. Ideaal voor sjaals, riemen en kettingen kunnen er ook prima aanhangen. Voor de prijs van 2€ - ik twijfelde nog even, maar de hanger is echt 2€ - is het echt een geweldige aankoop. Ik zit er over na te denken om er nog een aan te schaffen waar ik wat sjaals aan ga hangen. Ik vind het overigens ook erg leuk staan.
Deze armbanden houders heb ik gekocht op E-bay. Deze verkoper verkoopt deze houders, maar er zijn ook meerdere kleuren en designs te vinden op E-bay. Ik heb gezocht op 'bracelet holder'.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn filmpje vinden en vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal. Hoe bergen jullie je sieraden op?

17 comments:

Mariette zei

Echt handig! Ik doe ze altijd in een vakje jn mijn kast.

Liefs, Mariette

Paola zei

Leuk om te zien! Je hebt mooie sieraden!

Chantal zei

Wat veel prachtige sieraden heb je meis, erg leuk om te zien! Zo'n standaard heb ik ook, ideaal!

Marijke zei

Oeh je hebt echt geweldige sieraden! Very pretty!

Mariska zei

Wat een leuk filmpje! Mooie sieraden heb je ook :)

Pippi zei

Wat heb je lekker veel mooie sieraden!

Gerrianne zei

Je hebt echt hele mooie sieraden! Het staat ook hartstikke leuk en lekker overzichtelijk in het rekje, héél erg handig! :)

Charile zei

leuk om te zien!

Mariel zei

Leuke sieraden! Ik heb een sieradenkast van de Xenos, echt heel handig. Voor op dat ding zit een spiegel en hij is vrij dun :) Je zou hem eventueel ook nog op kunnen hangen.

Joyce zei

Wat heb je veel en zo netjes opgeborgen alles! Kan ik nog een voorbeeld aan nemen (A)

Nyria zei

Je hebt echt een goede smaak voor sieraden.
Leuk!
<3
Liefs, xxx

Ester zei

Leuk om te zien! Ik heb zelf een heel andere smaak qua sieraden (kleine oorbellen, leren armbanden en kettingen met kruisjes en van leerkoord enzo) maar ik vind het altijd erg leuk om te zien wat voor sieraden iemand anders heeft. Die oorbellen die je bijna op het laatst liet zien van H&M vind ik wel erg gaaf!

Ellis zei

Wauw! die blauwe six. Prachtig!

Joyce Nafzger zei

Er hangen zeker prachtige oorbellen tussen, vooral de pastelkleurige! :D Het was voor het eerst dat ik je stem hoorde trouwens en ik vind hem erg veel lijken op de stem van Curvacious' Desiree.

Janniek's Way of Beauty zei

leuk filmpje!

Kelly zei

 Wat grappig dat je dat opmerkt! Ik heb zelf dat idee niet zo, maar dat soort dingen hoor je natuurlijk zelf helemaal niet. Ik vind het erg leuk om te lezen dat je mijn filmpje hebt bekeken <3.

Juudith zei

je hebt echt toffe oorbellen!!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights