zaterdag 10 maart 2012

postheadericon Lust zeep van Lush


Ik was vroeger als kind al gek op zeepjes, badbruisballen en van die die doorzichtige vormpjes (badparels) die ook voor het bad waren bedoeld. Ik weet niet eens of ze nog wel bestaan, maar ik vond het altijd erg leuk om in al dat soort dingen te knijpen in de winkel, ze vast te pakken en ze één voor één te ruiken. Ik had toen al favorieten en ik baalde flink dat ik geen bad had. De liefde voor zeepjes etc. zat er bij mij dus al vroeg in. Deze prachtige roze zeep genaamd Lust, had ik al een langere tijd op het oog, want oh wat is hij alleen al prachtig om te zien.
Wat zegt Lush over Lust: Supersexy zeep waarin jasmijn de boventoon voert, met noten van ylang ylang, roos, vanille en sandelhout. Zodra je deze zeep opschuimt krijg je een heerlijk ruikend, zacht roze schuim. Verspreid het over je vochtige huid, je voelt je gelijk een superverleidelijke godin!
De geur yasmijn voert zeker wel de boventoon wat Lush zegt. Ik vind de geur van Yasmijn heerlijk, maar ik kan mij wel voorstellen dat sommige mensen de geur net even te sterk vinden. Ik vind de Lust zeep namelijk in alle vroegte van de dag, ook even te sterk. Ik vind hem heerlijk om even na mijn werk mij in te zepen met Lust. De geur van yasmijn zorgt ervoor dat ik mij weer even helemaal herboren voel, door de heerlijke, zachte massa van roze schuim.

Wanneer je weer een keer in de Lush bent en je hebt Lust nog nooit geroken, dan raad ik je het aan om even aan Lust te gaan snufffelen. 

100 gram 6.95€
200 gram 13.90€
500 gram 34.75€

Lust is te koop bij de Lush winkels en in de Lush webshop. Ik ben zelf een echte fan van Lush en ik vind het zelf wel erg lekker om even de tijd te nemen om in de winkel rond te kijken en natuurlijk ook even aan de producten te ruiken. Ik zou wel wat in de webshop bestellen als het gaat om een 'nabestelling' van mijn favorieten producten.

Hebben jullie ervaring met Lust, of een ander stuk zeep van Lush?

12 comments:

Vera zei

Klinkt als een lekkere zeep. Ik heb alleen ervaring met Lemony Flutter en de droog shampoo. Allebei erg fijn! :)

Debora zei

 die knijp dingen bestaan nog haha !

Kelly zei

Hahaha grappig! Heb jij enig idee hoe zoiets heet? :)

Josephine zei

Die ziet er lekker vrolijk uit!

Anoniem zei

Klinkt fijn!

Lotte zei

Deze lijkt me echt lekker!

Miranda zei

Klinkt als een fijne zeep :) 

LottedeJ zei

De geur lijkt mij wel lekker, ik hou van dat kruidige! Wel vraag ik me af wat de zeep voor mijn huid zou doen, ik vind de zepen van Lush erg uitdrogend.

Pippi zei

Ik heb alleen eens een shampoo zeepje gehad.

Nyria zei

Deze lijkt mij heerlijk.
Liefs, xxx

Beachgirls1802 zei

Dat ziet er super lekker uit.
xoxo

★ Eeeevv ★ zei

Ziet er leuk uit! De kleur vind ik ook heel erg mooi ;-).


X
Evelien
fashionmadebymyself.blogspot.com/


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights