zondag 19 februari 2012

postheadericon De lipsticktag

Ik werd een tijd geleden getagged door Maya van lipsticknews met een hele leuke originele tag, namelijk de lipsticktag.  Ze heeft deze tag helemaal zelf bedacht, echt super leuk. Ik ben gek op lipsticks en ik vind het jammer dat ik doordeweeks niet alle felle kleurtjes uit mijn stash kan dragen vanwege mijn werk. Een lipstick tag daar ben ik wel voor in. Benieuwd naar mijn antwoorden?

 1. Hoeveel lipsticks heb je in je make-up collectie? 22. Een aantal die ik eigenlijk nog wel mee vind vallen. Ik had een groter aantal verwacht, maar dit valt mij reuze mee.

2. Hoe berg jij je lipsticks op? Plaats hiervan een foto.
Ik berg mijn lipsticks momenteel op in een Action make-up organizer. Deze wordt alleen aan de kleine kant, dus ik moet binnenkort eens uitwijken naar wat anders. Misschien dat iemand andere tip heeft om wat meer lipsticks op te bergen? 

3. Wat was je allereerste lipstick?
Mijn allereerste lipstick was een exemplaar van de Hema. Ik heb hem niet meer in mijn stash liggen, want deze lipstick zag er niet meer uit en heb ik dus weggegooid. Ik ben ook niet zo van het bewaren van producten die op zijn, of niets meer waard zijn.

4. Heb je weleens een lipstick opgemaakt? Zoja, welke?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een lipstick heb opgemaakt.

5. Wat is je lievelings lipstick? 
Ik draag graag wat peachy kleuren, dat vind ik erg mooi staan bij mijn huid- en haarskleur. Cut a Caper van MAC, I'm Sailing van Essence en Melon van Estee Lauder passen helemaal in het rijtje van mijn perfecte lipsticks.

6. Wat is je lievelings budget lipstick?
Ik vind de lipsticks van Catrice erg fijn. Ik heb laatste een artikel gemaakt met mijn favoriete Catrice lipsticks. Favorieten zijn toch wel echt Berry Pink en Princess Peach.

7. Welke lipstick draag je het meest in het dagelijks leven? Bijv. naar school of werk?
Naar mijn werk draag ik altijd neutrale kleuren, bijvoorbeeld nummer 03 van Kate Moss, of een lief peachy kleurtje zoals I'm Sailing van Essence.

8. Voor welke lipstick heb je het meeste moeite gedaan om hem te krijgen? MAC Cut a Caper heb ik via het internet moeten zoeken. Deze lipstick had ik niet meer kunnen bemachtigen bij de MAC, maar ik wilde hem zo graag. Ik heb dagenlang het internet afgezocht en uiteindelijk heb ik hem gevonden. Hij is zo fijn!

9. Wat is je grootste lipstick-miskoop en waarom? Ik heb niet echt miskopen gedaan, maar mijn stash bestaat uit zeker 5 rode lipsticks, voor iemand die misschien maar een paar keer maand rode lipstick draagt, vind ik dat nogal overdreven. Ik koop voorlopig geen rode lipsticks meer.

10. Welke lipstick staat er nog zeker op jouw verlanglijstje? Een prachtige Yves Saint Laurent lipstick. 
Ik vind deze lipsticks echt een plaatje om te zien en ik moet er ooit eentje aan mijn stash toevoegen, maar welke kleur, daar ben ik nog niet helemaal over uit. MAC brengt ook regelmatig prachtige collecties uit, waar mooie lipsticks inzitten.

Ik ga ook tien meiden taggen, omdat ik denk dat heel wat meiden deze tag ook nog niet hebben ingevuld en het wel erg leuk zullen vinden om te doen. Lotte, Joyce, Suzanne, Kelly, Helen, Ramona, Marjolein, Desirée, Nyria, en Sharon

17 comments:

charr zei

echt een leuke tag!x

thebelgianbeautyreview zei

Leuke TAG :D

Wedaretowear zei

Erg leuke tag!

Ariane Kuijt zei

Leuke tag! Ik vind de allerlinkse kleur van de YSL lipsticks het mooist.

Paola zei

Ik vind dit echt een leuke tag! Heel leuk om te lezen!

LottedeJ zei

Deze tag is erg leuk! Op mijn wishlist staat ook een lipstick van YSL, eigenlijk alleen al om de prachtige verpakking. Ik ga de tag zeker overnemen, bedankt voor het taggen! :)

Sandra zei

Leuk om te lezen!!

Ik heb 2 YSL lipsticks, ze zijn geweldig!!

leilajane_teun zei

Wat een leuke en originele tag!

Charile zei

Leuk om te lezen :)

Maya zei

Leuk dat je de tag ook heb gedaan, SUPER leuk om te lezen! En je een mooie collectie ook, vooral die vn MAC <3

Retro-elke zei

Leuke tag! :)

Miranda zei

Leuke tag! Ik heb ook een aantal lipstick van catrice uit de oude collectie. De lipsticks zien er zo mooi uit, maar toch heb ik er nog nooit één gekocht.

Mandy zei

Leuke tag!

Bellachique zei

Leuk dat je hem ook hebt gedaan! Mooie lipstick kleuren :).

Nyria zei

Mijn allereerste lipstick was ook van de Hema. Dankjewel voor de tag meid.
Leuk om te lezen.
Liefs, xxx

Mariette zei

Wat en leuke tag!

Liefs, Mariette

Pippi zei

Wat een leuke tag- en wat heb je er mooie foto's bij gezet! Ik kan me echt niet meer herinneren wat mijn eerste lipstick was, want dat is toch alweer zo'n vijfendertig jaar geleden:)


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights