dinsdag 31 januari 2012

postheadericon Favoriete (beauty) producten van de maand Januari

De eerste maand van het jaar 2012 is alweer bijna voorbij. Deze maand heb ik niet heel veel nieuwe beautyproducten gekocht, alleen wat dingen uit de sale van The Body Shop, waaronder deze Shimmer Cubes. Ik heb niet heel veel favorieten die ik bijna dagelijks heb gebruikt in Januari, maar ik ben veel producten gaan gebruiken die ik al in mijn stash heb zitten. Ik bleef maar producten kopen en kopen, terwijl ik genoeg in prachtige producten in mijn stash heb zitten, wat ik eigenlijk ook veel te weinig gebruik.

Sweet as Candy van Wet 'n Wild had ik al in 2011 besteld, maar voordat ik het binnen had uit Amerika, was het alweer 2012. Dit prachtige palette is erg lang onderweg geweest, maar de prachtige kleuren hebben een hele hoop goed gemaakt. Dit palette is erg makkelijk om een leuke natuurlijke, shimmery look te maken. Ik vind het handig dat alle kleuren in het palette zitten.

De Shimmer Cubes in the Green Light, waar jullie ook al een ooglook mee hebben kunnen zien, die zo te lezen aan de reacties die er binnen kwamen, erg geliefd was op mijn blog. Ik vind deze 'koele kleuren' echt een vernieuwende aanwinst op mijn stash, niet een zoveelste product, met standaard kleuren, wat onderaan je stash beland. 
Dit is de laatste tijd de holy grail voor mijn lokken. Ik heb nog al snel last van pluizig haar, doordat ik toch wel wat slagen in mijn haar heb zitten. Vooral als het weer van dat 'standaard Nederlandse miezer-weer is' dan is mijn haar één en al pluis door de invloeden van buitenaf. Deze oogverblindende shine-spray helpt mijn blonde lokken in toom - én pluisvrij te houden. Een ideale combinatie!  
Pressed amber is een blush die komt uit de geliefde MAC Semi Precious collectie, die alweer in juli '11 hier in Nederland uitgekomen is. Ik heb deze blush al eerder gereviewd. Deze blush vond ik het begin echt helemaal geweldig, gebruikte hem dagelijks. Toen er nieuwe blushes in mijn stash kwamen, waren die weer favoriete. De pressed amber was ik even een beetje vergeten, maar ik hem weer helemaal teruggevonden.
Vorige week werd ik blij gemaakt met producten van de Teeez Boudoir collectie, die ik gevonden had bij Lydie van 120coloursofbeauty. Deze collectie had ik al langere tijd op het oog, maar ik had er nog niets van gekocht. Ik besloot een gokje te wagen bij Lydie en yeahhh ik was de gelukkige! Deze French Kiss Lip Gelée in Sheer Nude in 01. Ik ben totaal niet van de lipgloss, omdat ze meestal erg plakkerig aanvoelen. Deze Lip Gelée is alles behalve plakkerig en voelt heerlijk aan op mijn lippen.

Dit waren alweer mijn favorieten van de maand januari, ongelofelijk hoe snel al die maanden gaan.
 
Wat waren jullie favoriete (beauty)producten van januari?

22 comments:

Nicole zei

hele mooie producten :)
mijn meest favo product van januarie is toch wel he tlakje June van Chanel.

Paola zei

Leuk artikel! De mac blush ziet er echt prachtig uit!

Kaylani zei

Die spray van Got2B heb ik ook gehad, erg fijn! En hij ruikt zo enorm lekker!

evelien zei

Die blush lijkt me erg mooi!
Ik volg je nu trouwens ook met bloglovin.

xx

tinekejanzen1992 zei

Wat een leuke producten!


Liefs

Charile zei

super leuke producten!

Sandra zei

Superleuk om te lezen!! Ik heb vorige week een empty 15 pan palette besteld om mijn 3 Wet n Wild palletjes in te doen, ik gebruik ze zo vaak dat het me handig lijkt om ze bij elkaar te doen.

Leuk die gloss!! En weer een blog erbij op mijn bloglovin lijst: 120 colours of beauty :) lijkt mij een leuke blog  

Retro-elke zei

Die lipgloss ziet er heel erg mooi uit! 

MaudM zei

Leuke favorieten! Ah Pressed Amber ziet er zo prachtig uit..

Monique zei

Ik vind het altijd zo leuk om te lezen, favorieten. Dan weetje dat in ieder geval iemand is die er echt echt enthousiast over is! Zitten leuke producten tussen ik ben zelf wel nieuwsgierig naar de make-up van de bodyshop dus ga ik zo snel mogelijk de stad in om even rond te neuzen daar

Lonneke zei

wauw leuk!

Pippi zei

Opnieuw ontdekt door de uitverkoopbak: de gekleurde lipbalms in lipstickvorm van GOSH 

Kelly zei

TBS heeft inderdaad prachtige make-up! Ik vind de make-up daar erg fijn, de prijzen liggen wel wat hoger, dus dat moet je er wel voor over hebben!

Kelly zei

Leuk om te horen dat je mij nu volgt via Bloglovin'

Nyria zei

Ze zijn inderdaad allemaal fijn.
Liefs, xxx

Miranda zei

lijken mij fijne producten;D

Leilainwonderland zei

Leuk artikel! De teeez lipgloss lijkt me erg fijn!

Kelly zei

Oh wat een handig idee om daar je Wet 'n Wild palettes in te doen. Ik gebruik mijne palettes ook erg maak. Lydie heeft een super leuke blog! Leuk dat je haar bent gaan volgen!

Kelly zei

June ziet er echt prachtig uit inderdaad!

Mariette zei

Erg fijne favorieten zeg...

Liefs, Mariette

Lydie zei

Yay! Gelukkig ben je er blij mee :D

LottedeJ zei

Mooie favorieten! Ik ben een beetje jaloers op je Pressed Amber blush, hihi!


Zoeken op Diva of Geneva

Welkom op Diva of Geneva. Een (beauty)blog met iedere dag één of meerdere updates over beauty, fashion of lifestyle. Ik plaatst ook erg veel swatches van nagellak en nail-art.

Ik ben natuurlijk ook op de social media te vinden (kijk voor de links op de icoontjes bovenaan mijn site) Ik vind het erg gezellig als je mij toevoegt, vragen stellen mag via de social media of mail naar divaofgeneva@live.nl.

Volgers

Translate

Highlights